GREEK AT HOME

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Greek at Home. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 21:22 De Ouzo schotel is een heerlijke mix van verschillende soorten vlees. Goede, krokante patat erbij. De tiropitakia is ook erg lekker.
14 jul 2024 om 19:33 Bezorging binnen 20 minuten op zondag 18.00: top.
29 jun 2024 om 10:00 Ik heb nog nooit zoon slecht eten gekregen en ik bestel via thuisbezorgd heel veel eten wij hebben het ook weg gegooid dit kan echt niet alles was een soort of verbrand en kei hard en 36,60 betaald voor niks. ik hoop dat jullie er iets mee gaan doen
21 jun 2024 om 19:55 Lekkere gyros, goede friet, extreem snel bezorgd. Alleen jammer dat de enige groente bij een gyros schotel een droog bakje rauwkost is, verder echt een aanrader!
21 jun 2024 om 11:22 the good things come to those who wait
21 jun 2024 om 9:43 Salade was erg lekker, dressing ook zeer smaakvol. Pita gyros is iedere keer beter, zeker een aaanrader deze plek!
16 jun 2024 om 21:35 er is geen beter grieks eeten!
12 jun 2024 om 20:24 Bezorging duurde erg lang, eten was koud en niet goed belegd
9 jun 2024 om 21:59 Had besteld voor 18.45.En hij kwam om 18.40.Is het eerste restaurant in al die tijd dat wij bestellen 5 minuten voor de ann gegeven tijd kwam.Echt top service
2 jun 2024 om 21:58 alles was prima. Aardige bezorger.
1 jun 2024 om 21:52 De bestelling kwam helaas later dan gevraagd, maar het was - zoals altijd - heerlijk!
29 mei 2024 om 20:50 Lekker weer