GREEK AT HOME

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1638 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Greek at Home. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:18 Eten is super!
2 dec 2022 om 20:27 Weer lekker gegeten
27 nov 2022 om 21:07 Helaas drie uur moeten wachten op onze bestelling. Artemis en Athene schotels waren smakelijk, flinke portie. Met warme en krokante patat erbij. Deze fantasloze koolsalade is geen succes.
26 nov 2022 om 19:50 Giros vlees was helaas een hoop hard vet dit keer met 2 harde stukjes waarvan ik denk dat het bot was.. jammer want normaal is het altijd lekker vlees. Pita Souvlaki was wel goed lekker. Bezorger super vriendelijk!
24 nov 2022 om 21:06 Zwartig te door gebakken gyros en achteraf gelukkig te weinig voor een schotel, koolsla geen kraak nog smaak. Man man man!
23 nov 2022 om 19:50 De biftekia was zwart geblakerd en eigenlijk alles te veel afgekoeld, hoeveelheden van de twee schotels ruim voldoende maar voor dit geld niet smakelijk thuis gegeten.
23 nov 2022 om 7:58 Lekker eten, maar zeker niet het wachten van 2 uur waard....
22 nov 2022 om 20:00 Echt bizar slecht, wacht al 2 uur op het eten en is er nog steeds niet. Enige wat je hoort sorry is druk, we doen er wat gratis drinken bij. Niet bestellen tijdens piek uren!!!
20 nov 2022 om 23:06 Prima eten voor een hele prima prijs. Zondagavond al na 20 min. bezorgd. Wij zijn tevreden.
14 nov 2022 om 10:00 Eten was op tijd en nog warm. prima.
11 nov 2022 om 20:56 Duurde lang
11 nov 2022 om 12:21 I ordered early in order to have the food on time. They were very puntual. I was very happy. This time was good but some pieces of chicken were not well cooked, pity, because the rest of the meal was delicious